Saattaen vaihdettava

Halme, Antti
Juniin liittyy paljon: ne ovat usein myöhässä, määränpää on joskus tuntematon ja jollakin tavalla sitä ollaan joko junan viemiä tai tuomia. Tai veturimies Kaikkosen sanoin: ”Aina on kyydit annettu.”
Saattaen vaihdettava -romaanin päähenkilöt ovat oman elämänsä asemalla odottamassa jotakin: kynämies Mika Virtala pelkää nousta kyytiin, veturimies Kaikkonen ei halua poistua kyydistä ja valkoviiniannoksiaan salaileva Minna vain jarruttaa. Kun Mika ilmoittautuu vapaaehtoiseksi auttajaksi saattohoitokotiin, risteävät Mikan ja Kaikkosen raiteet. Aivan selvää ei kuitenkaan ole, kumpaa miehistä pelottaa elämä ja kumpaa kuolema.
Espoolainen perheenisä, raiteiden alfauros ja äiti, joka ei pysty unohtamaan - Antti Halmeen romaanissa jokaisen henkilön tarina koskettaa mutta myös hymyilyttää. Humaani romaani kysyy, matkaammeko pelkääjän paikalla vai kuskin pukilla. Ketä varten elämme ja kuolemme? Mikä kuolinvuoteella kaduttaa eniten?

Antti Halme (s. 1972) on palkittu kirjoittamisen ammattilainen. Mainostoimistossa työskentelevä, Espoossa asuva Halme on julkaissut seitsemän nuortenromaania. Metalliveljet on vuoden 2009 lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokas.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523005662
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.6.2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ladattava äänikirja, 2019
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita