Olen upea, mutta en sinun mieliksesi

Given, Florence
Supersuositun somevaikuttajan häpeämätön teos haastaa ahtaat sukupuolinormit ja ennen kaikkea sen, että naisen pitäisi näyttää tietynlaiselta oikeuttaakseen olemassaolonsa.

Miten luopua muiden miellyttämisestä ja kuunnella itseään? Miten lakata kritisoimasta muita naisia ja ryhtyä sen sijaan liittolaiseksi? Kuinka tunnistaa sisäistetty naisviha? Miksi kannattaa siivota somensa alemmuudentunnetta ruokkivasta kuonasta ja seurata sen sijaan eri värisiä ja kokoisia inspiroivia persoonia?

Kirjassaan Olen upea, mutta en sinun mieliksesi somevaikuttaja Florence Given kertoo räväkästi kasvustaan 2020-luvun feministi-ikoniksi. Given nostaa pöydälle nykyfeminismin tärkeimmät teemat kehorauhasta omien etuoikeuksien tiedostamiseen, slut shamingista naisvihan torjumiseen, sheivaamisesta kauneusstandardien hylkäämiseen. Värikkäästi kuvitettu ja vahvoja feministisiä sloganeita vilisevä teos ohjaa kohti elämää, jota miehinen katse ei määritä.

Florence Given (s. 1999) on lontoolainen kirjailija, taiteilija ja somevaikuttaja. Hänellä on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa, ja hänen kirjansa on pysytellyt Sunday Timesin bestseller-kärjessä kuukausia.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Women Don't Owe You Pretty
Tuotetunnus: 9789523009677
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.9.2021
Kust. tuotetunnus: 19KD
Muut tekijät: Kauppila, Suvi (Kääntäjä)
Lindfors, Sonya (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 49m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 32.3 Sukupuolten ja seksuaalisten ryhmien asema yhteiskunnassa
Avainsanat: tietokirja, feminismi, naiset, miehet, naisnäkökulma, tasa-arvo, epätasa-arvo, sukupuoli, sukupuolinormit, ulkonäkö, ulkonäköpaineet, miellyttäminen, miellyttämisenhalu, naisviha, misogynia
Kovakantinen kirja, 2021

33,70 €


Katso myös näitä tuotteita