Olen upea, mutta en sinun mieliksesi

Given, Florence
Supersuositun somevaikuttajan häpeämätön teos haastaa ahtaat sukupuolinormit ja ennen kaikkea sen, että naisen pitäisi näyttää tietynlaiselta oikeuttaakseen olemassaolonsa.

Miten luopua muiden miellyttämisestä ja kuunnella itseään? Miten lakata kritisoimasta muita naisia ja ryhtyä sen sijaan liittolaiseksi? Kuinka tunnistaa sisäistetty naisviha? Miksi kannattaa siivota somensa alemmuudentunnetta ruokkivasta kuonasta ja seurata sen sijaan eri värisiä ja kokoisia inspiroivia persoonia?

Kirjassaan Olen upea, mutta en sinun mieliksesi somevaikuttaja Florence Given kertoo räväkästi kasvustaan 2020-luvun feministi-ikoniksi. Given nostaa pöydälle nykyfeminismin tärkeimmät teemat kehorauhasta omien etuoikeuksien tiedostamiseen, slut shamingista naisvihan torjumiseen, sheivaamisesta kauneusstandardien hylkäämiseen. Värikkäästi kuvitettu ja vahvoja feministisiä sloganeita vilisevä teos ohjaa kohti elämää, jota miehinen katse ei määritä.

Florence Given (s. 1999) on lontoolainen kirjailija, taiteilija ja somevaikuttaja. Hänellä on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa, ja hänen kirjansa on pysytellyt Sunday Timesin bestseller-kärjessä kuukausia.

Hinta: 33,70 € (30,64 € alv 0 %)


Alkuteos: Women Don't Owe You Pretty
Tuotetunnus: 9789523007444
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 16S8
Muut tekijät: Kauppila, Suvi (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Elämäkerrat
Hyvinvointi
Yhteiskunta
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 32.3 Sukupuolten ja seksuaalisten ryhmien asema yhteiskunnassa
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsensä toteuttaminen, itsetunto, itsetuntemus, minäkuva, ulkonäkö, seksuaalisuus, itsemäärääminen, naiset, elämäntaito, naisen asema, tasa-arvo, sukupuoliroolit, feminismi
Avainsanat: epätasa-arvo, feminismi, miehet, miellyttäminen, miellyttämisenhalu, misogynia, naiset, naisnäkökulma, naisviha, sukupuoli, sukupuolinormit, tasa-arvo, tietokirja, ulkonäkö, ulkonäköpaineet
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita