Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

Rönkkönen, Henriikka
Matkakertomus rohkealta reissulta sinkun sisäiseen maailmaan - ilman filttereitä.

Kun sinkkuaikaa on takana jo vuosikymmen, sormi on Tinderin hakkaamisesta rakoilla ja sauvan paristot väsähtäneet, sitkeä rakkauden etsijä päättää palkita itsensä ihanalla lemmenlomalla. Matkakohde on houkutteleva mutta hieman arvaamaton: nyt lähdetään tutustumaan villiintyneen sinkun sisäiseen aarniometsään.
Määmatkaopas Henriikka Rönkkönen tarjoaa matkustajille viihdykkeeksi visaisia arvoituksia. Mitä tehdä, kun treffionnenpyörässä osuukin rosvosektoriin? Mitkä taikasanat toimivat, jos haluaa lopettaa tapailun? Miten pitää toimia, jos saa diagnoosin masturbaatiosta? Näihin kysymyksiin Määmatka ei lupaa vastauksia mutta räväyttää lukijan iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien - ilman filttereitä.

Suomen tunnetuin sinkku, sometähti ja -suosikkikirjailija Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on kohonnut myyntilistojen kuningattareksi kirjoillaan Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus.

Hinta: 31,60 € (28,73 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006539
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 190
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
HUUMORI
Elämä
Kovakantiset
Bestsellerit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmissuhteet, sinkut, seurustelu
Avainsanat: kaunokirja, romaani, Henriikka Rönkkönen, sinkku, sinkkuus, sinkkuelämä, Tinder, treffit, parisuhde, seksi, seksielämä, seksuaalisuus, ystävyys, rakkaus, seurustelu
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita