Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

Rönkkönen, Henriikka
Matkakertomus rohkealta reissulta sinkun sisäiseen maailmaan - ilman filttereitä.

Kun sinkkuaikaa on takana jo vuosikymmen, sormi on Tinderin hakkaamisesta rakoilla ja sauvan paristot väsähtäneet, sitkeä rakkauden etsijä päättää palkita itsensä ihanalla lemmenlomalla. Matkakohde on houkutteleva mutta hieman arvaamaton: nyt lähdetään tutustumaan villiintyneen sinkun sisäiseen aarniometsään.
Määmatkaopas Henriikka Rönkkönen tarjoaa matkustajille viihdykkeeksi visaisia arvoituksia. Mitä tehdä, kun treffionnenpyörässä osuukin rosvosektoriin? Mitkä taikasanat toimivat, jos haluaa lopettaa tapailun? Miten pitää toimia, jos saa diagnoosin masturbaatiosta? Näihin kysymyksiin Määmatka ei lupaa vastauksia mutta räväyttää lukijan iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien - ilman filttereitä.

Suomen tunnetuin sinkku, sometähti ja -suosikkikirjailija Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on kohonnut myyntilistojen kuningattareksi kirjoillaan Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006843
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.6.2020
Muut tekijät: Putkonen-Örn, Krista (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 41m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: kaunokirja, romaani, Henriikka Rönkkönen, sinkku, sinkkuus, sinkkuelämä, Tinder, treffit, parisuhde, seksi, seksielämä, seksuaalisuus, ystävyys, rakkaus, seurustelu
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
31,60 €


Katso myös näitä tuotteita