Kiinalainen juttu

33 Kiina-myyttiä, jotka vaativat kumoamista

Manninen, Mari
”On hyvä, jos kiinalainen ei ole sinulle kovin kohtelias. Silloin olet läheinen.” Prof. Guo Xiaocong

Kiina on kommunistinen, Kiinan talous on hyytynyt, kiinalaiskaupungeissa on maailman saastunein ilma, kiinalaiset ovat lyhyitä, Kiinan muuri näkyy Kuuhun, kiinalaiset ovat kohteliaita, Kiinassa on täydellinen sensuuri, kiinalainen laatu on huonoa, kiinalaiset eivät halua adoptoida tyttöjä...

Kiinalaiseen juttuun on koottu yleisiä väärinkäsityksiä Kiinasta, ruuasta historiaan ja taloudesta ihmisoikeuksiin. Toimittaja Mari Manninen auttaa lukijaa näkemään Kiinaa uudessa, realistisemmassa valossa. Monet ennakkoluulot on helppo kumota, mutta usein selitykset vievät syvälle kiinalaiseen yhteiskuntaan. Jättimäisessä maassa harva asia on koskaan aivan niin tai näin.

Tietämättömyydessämme olemme kuitenkin hyvässä seurassa: myös kiinalaisilla on omat myyttinsä meidän maastamme, ja suomalainen elämä näyttäytyy kiinalaisille yhtä eksoottisena kuin Kiina suomalaisille.

Asiantuntijahaastatteluihin, kirjallisuuteen ja omakohtaiseen kokemukseen perustuva teos on kirjoitettu yleistajuisesti sekä valaisevia yksityiskohtia ja huomioita tarjoillen.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007345
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.8.2020
Muut tekijät: Haapamäki, Sari (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 21m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
TIETOKIRJAT
Maat ja matkat
Kirjastoluokka: 48.183 Kiina
Avainsanat: tietokirja, Kiina, kiinalaisuus, myytit, maantiede, kulttuuri
E-kirja, 2018
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita