Kiinalainen juttu

33 Kiina-myyttiä, jotka vaativat kumoamista

Manninen, Mari
Kiina on kommunistinen, Kiinan talous on hyytynyt, kiinalaiskaupungeissa on maailman saastunein ilma, kiinalaiset ovat lyhyitä, Kiinan muuri näkyy Kuuhun, kiinalaiset ovat kohteliaita, Kiinassa on täydellinen sensuuri, kiinalainen laatu on huonoa, kiinalaiset eivät halua adoptoida tyttöjä...
Kiinalaiseen juttuun on koottu yleisiä väärinkäsityksiä Kiinasta, ruuasta historiaan ja taloudesta ihmisoikeuksiin. Toimittaja Mari Manninen auttaa lukijaa näkemään Kiinaa uudessa, realistisemmassa valossa. Monet ennakkoluulot on helppo kumota, mutta usein selitykset vievät syvälle kiinalaiseen yhteiskuntaan. Jättimäisessä maassa harva asia on koskaan aivan niin tai näin.

Tietämättömyydessämme olemme kuitenkin hyvässä seurassa: myös kiinalaisilla on omat myyttinsä meidän maastamme, ja suomalainen elämä näyttäytyy kiinalaisille yhtä eksoottisena kuin Kiina suomalaisille.

Asiantuntijahaastatteluihin, kirjallisuuteen ja omakohtaiseen kokemukseen perustuva teos on kirjoitettu yleistajuisesti sekä valaisevia yksityiskohtia ja huomioita tarjoillen.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523004702
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.9.2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 322
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 48.183 Kiina
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita