Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Jaettu maapallo

Rajalinjoja, jotka kertovat miksi elämme muurien aikaa

Marshall, Tim
Raha, rotu, uskonto ja politiikka jakavat ihmiskuntaa. Euroopan rajoille on pian noussut yhtä paljon aitoja ja muureja kuin kylmän sodan aikana. Liberaali demokratiamme on uhattuna, kun ääripolitiikka ja rajojen vahvistaminen kohtaavat räjähdysherkän siirtolaiskysymyksen.

Kaikkialla maailmassa pelko ja epäluulo nostattavat uusia jakolinjoja sekä maastoon että ihmisten mieliin. Miten Kiinan politiikkaa vahvistaa palomuuri, joka pysäyttää tietoliikenteen maan rajoille? Miksi presidentti Trumpin vaatimus muurista Meksikon rajalle on vain toistoa Yhdysvaltojen historiasta? Puretaanko Israelin ja Palestiinan välistä teräsaitaa koskaan?

Kun vedetään raja tai rakennetaan muuri, syntyy politiikkaa. Nykyhetken päätökset piirtävät rajalinjat ihmiskunnan tulevaisuudelle.

Brittiläinen Tim Marshall on kansainvälisen politiikan asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus toimittajan työstä myös kriisialueilta. Hänen edellinen teoksensa Maantieteen vangit on ollut myynti- ja arvostelumenestys.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523005921
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.8.2019
Muut tekijät: Ohinmaa, Tiina (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 306
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: Tim Marshall, historia, maantiede, muurit, Trump, kartat, geopolitiikka, politiikka, maailmanpolitiikka, historia, historiantutkimus, rajat, rajalinjat, jakolinjat, kansainvälinen politiikka, Kiina, Intian niemimaa, Yhdysvallat, Berliinin muuri, Afrikka, Brexit, Iso-Britannia, uskonto, islamin pelko

Katso myös näitä tuotteita