Hyvinvointia mielelläsi

Arvoista suunta elämäntapamuutokseen

Tevanlinna, Anu
Psyykkinen työskentely vie elämäntapamuutoksesi pintaa syvemmälle.

Elämäntapamuutoksesi saa vankan pohjan, kun muutos pohjautuu arvoihisi ja juuri sinulle toimiviin tapoihin. Mielentaitojen tietoinen harjoittelu auttaa omannäköisen muutoksen suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. Psyykkinen työskentely vahvistaa motivaatiotasi ja tarjoaa keinoja, joilla mielesi tukee haluamaasi pysyvää muutosta.

Hyvinvointia mielelläsi tarjoaa menetelmiä epäterveellisten tapojen muuttamiseen ja terveyttä edistävien tapojen rakentamiseen. Kirja on tehokas ja luotettava työkalupakki, joka toimii siltana tutkimuksen ja käytännön välillä. Innostavat ja punnitut harjoitukset auttavat elämäntapamuutoksen toteutuksessa ja uusien tapojen omaksumisessa.

Anu Tevanlinna (s. 1979) on laillistettu psykologi, sertifioitu coach, hyvinvointia ja muutoksia edistävä valmentaja ja mindfulness-ohjaaja.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006652
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Kovakantiset
Bestsellerit
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: arvot (käsitykset), elämänmuutokset, elämäntapa, hyvä elämä, hyvinvointi, terveys, elämänlaatu, itsekasvatus, tietoinen läsnäolo, tunnetaidot, harjoitukset
Avainsanat: tietokirja, psykologia, hyvinvointi, psykologi, arvot, arvokasvatus, arvotyöskentely, valmennus, ratkaisukeino, ratkaisulähtöinen, stressinsäätely, painonhallinta, ravinto, arki, elämänhallinta, valinnat, arvovalinnat, elämäntapamuutos, muutoksenhallinta, psyykkinen, mielentaito, merkityksellisyys, rutiinit, ruuhkavuodet
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita