Buddhan hipaisu

Harjoituksia hereilläoloon

Luukkonen, Monika
Hereilläolon harjoitukset auttavat hyväksymään elämän monimuotoisuuden

Viisitoista vuotta sitten tietokirjailija Monika Luukkonen pohti, miten selvitä kiireisestä arjestaan. Japanissa asuneena hän tunsi idän uskonnot mieltä rauhoittavine harjoituksineen mutta ei osannut ottaa niitä käyttöön omassa elämässään. Tutustuttuaan munkki Thich Nhat Hanhin ajatuksiin hän löysi käytännönläheisen buddhalaisuuden.

Kun lähestyy maailmaa ja itseään hyväksyvästi, vastaanottaa elämän sellaisena kuin se on. Hereilläoloa tässä hetkessä on syytä joskus harjoitella, jotta ymmärtää elämän ainutkertaisen luonteen, suhtautuu asioihin kiitollisuudella, pysäyttää haitallisen ajattelun ja vahvistaa ja rauhoittaa mieltä.

Kirjan 32 harjoitusta tarjoavat mahdollisuuden tutustua erilaisiin meditaatiomuotoihin sekä idän oppien mukaisiin harjoituksiin, kuten maitriin, samathaan, tongleniin, lojongiin, naikaniin, shabutsu-maalaamiseen, kalligrafian meditatiivisiin vaikutuksiin sekä shinrin yokuun eli metsäterapiaan. Buddhan hipaisu ammentaa materiaalinsa ja harjoituksensa Japanista, Tiibetistä ja buddhalaisuudesta, mutta tarjoaa ne ymmärrettävästi ja kannustavasti suomalaislukijalle.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007390
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.11.2020
Muut tekijät: Kosonen, Tuija (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 3t 9m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: tietokirja, buddhalaisuus, sovellettu buddhalaisuus, käytännöllinen buddhalaisuus, meditaatio, jooga, psykologia, Thich Nhat Hanh, Pema Chödrön, arki, kiire, irtiotto, rauhoittuminen, mindfulness, läsnäolo, mieli ja keho, hengittäminen, idän opit, kiitollisuus, joogaharjoitus, meditaatioharjoitus, metsäterapia, naikan, maitri, lojong, samatha, vipassana, tonglen, shabutsu, kalligrafia, sumi-e-maalaaminen, shinrin yoku, Japani, Tiibet
E-kirja, 2020
EPUB
20,80 €

Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
28,20 €


Katso myös näitä tuotteita