Älä heittäydy junan alle ja muita elämänoppeja venäläisistä klassikoista

Groskop, Viv
Elämäntaito-oppaat eivät aina onnistu tarjoamaan vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Älä heittäydy junan alle sukeltaa ihmisyyden suuriin kysymyksiin uudesta näkökulmasta ja näyttää, mitä kaikkea voimme oppia monisäikeisistä, venäläisistä klassikoista. Persoonallisessa tietokirjassa käsitellään niin Anna Kareninan vaikeaa valintaa, Anna Ahmatovan optimistisuuspyrkimyksiä, Tsehovin kolmen sisaren tyytymättömyyttä kuin Raskolnikovin moraalisia kamppailuita - kaikki yhä kovin ajankohtaisia teemoja.

Letkeä kirjallinen elämäntaito-opas esittelee yksitoista venäläistä mestariteosta sekä huvittaa wanna-be-venäläisen, kirjailija Viv Groskopin Venäjän-kokemuksilla. Vankka kirjallinen sivistys yhdistyy riemastuttavalla tavalla nyky-Venäjän elämänmenoon.

Viv Groskop (s. 1973) on venäjän kielen maisteri ja tunnettu brittiläinen toimittaja ja kirjailija. Hän on myös suosittu stand up -koomikko, näyttelijä ja tunnettu We are Women -podcastistaan. Hän on työskennellyt mm. Venäjän Voguessa.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Alkuteos: The Anna Karenina Fix
Tuotetunnus: 9789523005891
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.9.2019
Muut tekijät: Naski, Heli (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Aleksandr Puškin, Anna Ahmatova, Anna Karenina, Anton Tšehov, Boris Pasternak, Fjodor Dostojevski, Leo Tolstoi, Mihail Bulgakov, Nikolai Gogol, Rikos ja rangaistus, Sota ja rauha, Tohtori Živago, Venäjä, Viv Groskop, biografiat, eksistentialismi, elämänohjeet, elämäntaito, elämäntaito-oppaat, esseet, kaunokirjallisuus, klassikkoteokset, klassikot, kuolema, olemassaolo, rakkaus, tietokirjat, venäläinen kirjallisuus, venäläinen kulttuuri, venäläiset, venäläisyys
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita