Viisi

Viiltäjä-Jackin tuntemattomat uhrit

Rubenhold, Hallie
Polly, Annie, Elizabeth, Catherine ja Mary Jane eivät koskaan tavanneet, mutta he ovat kuuluisia samasta syystä: heidät murhattiin Lontoon Whitechapelissa vuonna 1888. Murhaaja muistetaan kautta maailman, naiset leimattiin ”vain prostituoiduiksi”.
Viisi on järisyttävä teos näiden naisten todellisesta elämästä. Historioitsija Hallie Rubenhold vie viktoriaanisen Lontoon kurjimmille kaduille ja yhteiskuntaan, joka nopeasti nujersi köyhän naisen. Silti Polly, Annie, Elizabeth, Catherine ja Mary Jane yrittivät: he pitivät kahvilaa, muuttivat maaseudulle, sinnittelivät nyrkin ja hellan välissä, lauloivat kadunkulmissa, uskaltautuivat siirtolaisiksi ja pakenivat ihmiskauppiailta.
On aika kuulla tarinat, jotka ovat 130 vuodeksi jääneet Viiltäjä-Jackin varjoon.

Lontoolainen Hallie Rubenhold on kirjoittanut useita tietokirjoja menneisyyden naisista. Baillie Gifford -palkinnon voittanut Viisi on noussut arvostelu- ja myyntimenestykseksi, ja siitä on tekeillä televisiosarja.

Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006317
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.3.2020
Muut tekijät: Janatuinen, Mari (Kääntäjä)
Kudjoi, Karoliina (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 41m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 95.12 Uusi aika
Avainsanat: tietokirja, Viiltäjä-Jack, Jack the Ripper, Lontoo, Mary Ann ”Polly” Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes, Mary Jane Kelly, Whitechapel, sarjamurhaaja, sarjamurha, prostituutio, Hallie Rubenhold, viktoriaaninen aika, kuningatar Viktoria, Metropolitan Police, 1888
Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
29,90 €

E-kirja, 2020
EPUB
18,90 €


Katso myös näitä tuotteita