Vastustamaton

Älä torju hyviä asioita elämässäsi

Reijonen, Kati
Viisas ja viihdyttävä tietokirja onnen ja mahdollisuuksien vastustamisesta ja vastaanottamisesta.

Jokainen vastustaa ikäviä asioita, mutta torjumme valitettavasti myös kaikkea hyvää: menestystä, rakkautta ja onnea. Miksi teemme niin, mitä pelkäämme, emmekö uskalla edes yrittää? On surullista vastustaa elämän monia mahdollisuuksia.

Vastustamaton kertoo vastustamisen eli resistenssin monista muodoista arkiasioiden välttely-yrityksistä merkittävien mahdollisuuksien torjumiseen. Buddhalaista ajattelua, juutalaista mystiikkaa, aivotutkimusta ja omia kokemuksiaan taitavasti yhdistämällä Kati Reijonen osoittaa, miten paljon asioiden torjuminen vaikuttaa tekemisiimme. Moni katuu kuolinvuoteellaan tilaisuuksia, joita hän elämänsä aikana syyttä suotta vastusti.

Vastustamisen vastakohta on antautuminen. Se on levollisuutta ottaa vastaan se, mitä on tarjolla. Antautumisen ratkaisu on yksinkertainen, mutta se ei välttämättä ole helppo.


Kati Reijosella (s. 1959) on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja maisterin tutkinto käytännöllisestä filosofiasta. Lukijoiden rakastamissa teoksissa Lyhyt matka perille ja Iso ajatus hän on pohtinut taivaltaan kohti henkisesti mielekästä elämää.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007598
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.2.2021
Kust. tuotetunnus: 16U7
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: aivotutkimus, antautuminen, buddhalaisuus, elämäntaito, levollisuus, mystiikka, onni, positiivisuus, psykologia, rakkaus, syvällinen, tietokirja, torjuminen, vastustaminen, viisaus
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita