Valinnan paikka

Näin teet parempia päätöksiä

Pihlaja, Satu
Psykologin konkreettinen tietokirja kannustaa ja opastaa omannäköisiin valintoihin.

Ihmisillä on nykyään valtavasti valinnan mahdollisuuksia mutta niiden myötä myös vaikeuksia valita. Valitsemme työuran, puolison ja asuinpaikkamme, mutta teemme päivittäin myös lukemattomia pieniä valintoja. Omannäköisten valintojen tekeminen käy joskus voimille.

Valinnan paikka näyttää, miten moniin asioihin pystyy vaikuttamaan ja miten aina voi valita myös toisin. Päätöksen hetkellä on tärkeää tuntea itsensä, valintojensa lähtökohdat ja taustat sekä etsiä rohkeasti uusia valinnanmahdollisuuksia. Valintakaaosta voi hallita rutiineilla, arvopohdinnalla, ajankäytön suunnittelulla ja tiedostamalla valinnan paikan tässä ja nyt.

Raikas ja innostava Valinnan paikka sopii tieto- ja asiantuntijatyöntekijöille, itsensä johtajille sekä etätyöntekijöille - sekä jokaiselle, joka haluaa oppia valitsemaan paremmin. Kirja ammentaa tietoa neurotieteestä ja psykologian tutkimuksesta, ja sen monet harjoitukset ohjaavat viisaisiin valintoihin.


Erikoispsykologi Satu Pihlaja (s. 1978) toimii psykologina, psykoterapeuttina, valmentajana ja kouluttajana. Lisäksi hän on tehnyt kehittämistyötä verkkopalveluiden parissa ja kirjoittanut Atenan kirjat Aikaansaamisen taika ja Aikaansaamisen taika - työkirja.
satupihlaja.com

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007901
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.1.2021
Kust. tuotetunnus: 16U4
Muut tekijät: Putkonen-Örn, Krista (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 15m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
Avainsanat: arvot, arvovalinnat, elämäntaito, itsensä johtaminen, positiivisuus, psykologia, päättäväisyys, päätöksenteko, rutiinit, tiedostaminen, tietokirja, vaikuttaminen, valinnat, valitsemine
E-kirja, 2021
EPUB
22,40 €

Kovakantinen kirja, 2020

33,70 €


Katso myös näitä tuotteita