Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Uudet silkkitiet

Tulevaisuuden maailmanhistoria

Frankopan, Peter
Silkkitiet-kirjailijan visionäärinen teos tulevaisuuden maailmanpolitiikasta ja konflikteista.

Viime vuosina länsimaiden politiikkaa on hallinnut vastakkainasettelu. Samaan aikaan Aasian silkkitiet ovat heränneet uuteen kukoistukseen, kun muinaisten kauppareittien varrelle versoaa uusien, dynaamisten suhteiden verkosto.

Peter Frankopan jatkaa Silkkitiet-menestyskirjan teemoja historiasta tulevaisuuteen. Teos vie silmiä avaavalle matkalle Kiinan valtavista kauppahankkeista ja Keski-Aasian maiden noususta Turkin ja Venäjän uuteen rooliin maailmassa. Kirja kannustaa arvioimaan uudelleen, keitä me eurooppalaiset olemme, mikä on paikkamme tulevaisuudessa ja mistä toimeentulomme riippuu.

Hinta: 36,90 € (33,55 € alv 0 %)


Alkuteos: The New Silk Roads - The Present and Future of the World
Tuotetunnus: 9789511451471
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.10.2022
Kust. tuotetunnus: 1DDM
Muut tekijät: Iso-Markku, Jaana (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 319
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Historia
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 91 MAAILMANHISTORIA. EUROOPAN HISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kansainväliset suhteet, geopolitiikka, suurvallat, kansainvälinen kauppa, tulevaisuus, globalisaatio, kansainvälinen talous, taloudellinen kehitys, kulttuuriristiriidat, länsimaat
Avainsanat: Aasia, Kiina, geopolitiikka, historia, kansainvälinen politiikka, kansainvälinen talous, kansainväliset suhteet, konfliktit, tulevaisuus, yhteiskuntakehitys

Katso myös näitä tuotteita