Tuomiopäivä

Lahko 2

Lindstein, Mariette
Kahden ViaTerra-lahkon vallassa vietetyn vuoden jälkeen Sofia Bauman yrittää aloittaa elämänsä uudelleen. Painajaiset ja ahdistus kuitenkin vaivaavat Sofiaa. Kaiken kokemansa jälkeen hän janoaa hyvitystä.

Lahkon johtaja Franz Oswald ei kadu mitään. Hän alkaa kutoa vankilasta käsin merien ja mannerten ylitse ulottuvaa verkkoa, jolla on vain yksi tarkoitus: kostaa Sofialle, kavaltajalle.

Sofian elämä muuttuu vähitellen painajaiseksi. Voiko lahkosta koskaan päästä kokonaan vapaaksi? Miten rikottu elämä korjataan?
Tuomiopäivä on Mariette Lindsteinin kiitetyn Lahko-trilogian itsenäinen toinen osa. Sarja perustuu Lindsteinin omaan, uskomattomaan pakoon skientologien päämajasta Los Angelesissa.

Mariette Lindstein (s. 1958) työskenteli kaksi vuosikymmentä skientologialiikkeessä sen ylintä johtoa myöden. Lindstein on saanut Ruotsissa parhaan esikoisdekkarin palkinnon, ja Lahko-trilogia on käännetty yhdelletoista kielelle. Siitä on myös tekeillä televisiosarja.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523005730
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.9.2019
Muut tekijät: Thorel, Christine (Kääntäjä)
Sarja: Lahko 2
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 391
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Mariette Lindstein, romaanit, kaunokirjallisuus, uskonnolliset yhteisöt, lahkot, new age, jännitys, jännityskirjallisuus, jännitysromaanit, trillerit, psykologinen trilleri, dekkarit, kosto, skientologia, ViaTerra, Sofia Bauman, Franz Oswald, Lahko-trilogia
Ladattava äänikirja, 2019
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita