Tästä on vaikea puhua

Pine, Emilie
Intiimit ja omakohtaiset kirjoitukset käsittelevät naiseutta ja perhettä paljastaen ihmisen häpeän ja haurauden.

Siskokset löytävät isänsä korfulaisesta sairaalasta vailla hoitoa ja ihmisarvoa. Itsepäinen isä ei edes halua hoitoa, saati palata kotiin Irlantiin, mutta ei häntä voi hylätä sairaalasänkyynkään.
Isän alkoholismi on yksi Emilie Pinen kirjan kipeistä aiheista - niistä joista on vaikea puhua. Pine käsittelee mieltä ravistelevia kysymyksiä kirjoittaessaan vanhempiensa erosta, rajuista teinivuosistaan, -lapsettomuudestaan sekä kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Lopulta hän kirjoittaa myös lohdusta.
Tästä on vaikea puhua on havahduttava kirja kaikille, jotka miettivät, ovatko he tarpeeksi naisellisia tai miehekkäitä, tarpeeksi haluttavia tai älykkäitä, tarpeeksi kilttejä tai rohkeita.

Emilie Pine on nykydraaman apulaisprofessori University College Dublinissa. Hän on julkaissut niin tieteellisiä kuin kaunokirjallisiakin teoksia. Tästä on vaikea puhua valittiin Irlannissa vuoden kirjaksi 2018, ja se on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailmaa.


Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Notes to self
Tuotetunnus: 9789523007253
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.6.2020
Muut tekijät: Timonen, Karoliina (Kääntäjä)
Niskanen, Karoliina (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 4m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: kaunokirja, romaani, autofiktio, omakohtainen, intiimi, henkilökohtainen, alkoholismi, lapsettomuus, seksuaalinen väkivalta, naiseus, feminismi, kirjoittaminen
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
9,90 €


Katso myös näitä tuotteita