Tappolista

Kremlin salamurhaohjelma ja Putinin sota länttä vastaan

Blake, Heidi
He luulivat löytäneensä turvapaikan Englannin hienostoalueilta, mutta he olivat väärässä.
Vladimir Putinin valtaantulon jälkeen Britanniaan paenneet oligarkit ja venäläiset toisinajattelijat ovat yksi toisensa jälkeen kuolleet epäilyttävissä oloissa, kuten myös monet heidän juristeistaan ja avustajistaan. Britannian tiedusteluviranomaisilla on ollut todisteita Venäjän osallisuudesta kuolemiin, mutta poliisi on lopettanut lähes kaikki tutkimukset.

Palkittu tutkiva toimittaja Heidi Blake paljastaa Venäjään kytkeytyvien hämäräperäisten kuolemien ja ilmiselvien murhien verkoston lännessä. Venäjän korkeimman johdon hyväksymä salamurhaohjelma sai jatkua lähes kaksikymmentä vuotta, ennen kuin Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä murhayritys hermomyrkyllä sai länsimaat reagoimaan. Mikään ei kuitenkaan suojele, jos oma nimi on Kremlin tappolistalla.

Rohkea kirja perustuu salaisiin asiakirjoihin, rikospaikkatodisteisiin ja tiedustelulähteisiin sekä satoihin sisäpiirin haastatteluihin.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Alkuteos: From Russia with Blood
Tuotetunnus: 9789523007765
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.12.2020
Kust. tuotetunnus: 16TG
Muut tekijät: Nurmi, Aura (Kääntäjä)
Putkonen-Örn, Krista (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 12t 23m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: Britannia, Kreml, Venäjä, Vladimir Putin, hermomyrkky, myrkytys, novitšok, oligarkit, palkkamurha, salamurha, salamurhaohjelma, tiedustelu, tietokirja, toisinajattelijat, yhteiskunta
E-kirja, 2021
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita