Sukupuoleen katsomatta

Kuinka kohdata monimuotoisuus

Nousiainen, Susi
Miksi sateenkaarilippu kunnantalon lipputangossa on tärkeä? Mitä on vähemmistöstressi? Miksi ”kaapissa oleminen” on vakava terveysriski?

Sukupuolen moninaisuudesta puhutaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Sukupuoleen katsomatta kertoo ihmisten omien kokemusten kautta selkeästi ja konkreettisesti, miten kouluissa, työpaikoilla ja harrastuksissa luodaan ilmapiiri, jossa kaikille on tilaa. Kun jokainen saa olla mukana sellaisena kuin on, satuttavat stereotypiat jäävät syrjään ihmisten kohtaamisen tieltä. Silloin kaikkein tärkeimmäksi asiaksi nousee halu ymmärtää toista.
Sukupuoleen katsomatta tarjoaa hyödyllisiä ajatuksia esimerkiksi lapsensa identiteettityötä käsittelevälle vanhemmalle, kasvatus- tai sote-alan ammattilaiselle ja kelle tahansa, joka haluaa laajentaa ymmärrystään ihmisten moninaisuudesta.

FM ja kuvataiteilija Susi Nousiainen (s. 1987) on perheellinen, transtaustainen mies, joka on kirjoittanut myös blogia elämästä sateenkaariperheessä.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006362
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.4.2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Etusivu
Kirjastoluokka: 32.2 Ihmisoikeudet. Kansalaisen asema yhteiskunnassa
Avainsanat: tietokirja, Susi Nousiainen, Sateenkaarifaija, transsukupuoli, vihapuhe, kaappi, nuoret, sateenkaariperhe, transnuori, sukupuolen moninaisuus, Seta, sateenkaariväki, sukupuolivähemmistö, sukupuolidysforia, cis, transprosessi, vähemmistöstressi, sukupuoli, intersukupuoli, yhdenveraisuus

Katso myös näitä tuotteita