Rakkauden ja tulehduksen oireita

Pöyliö, Sari
Pihalla kaikki tietävät äidin ostamasta Pöly-Esteri-sohvasta, koska isä on huutanut siitä niin paljon. Mutta jo seuraavassa hetkessä äiti makaa sohvalla ohuena ja keltaisena, ja pian hän on poissa.

Pelottavan isän, priimus-Iskon ja esineitä nenäänsä työntävän Annin pitää opetella olemaan perhe ilman äitiä. Ratkeaako perheen mysteeri tunturissa, johon isä eksyy lasten kanssa silloin, kun pitäisi juhlia pojan laudatureja? Miten veljen pitää suhtautua, kun sisko löytää onnensa pitkänmatkanjuoksijasta? Viidenkymmenen vuoden ajan perheenjäsenet kurottavat toisiaan kohti ja toisistaan poispäin, mutta yksi asia on selvä: kuolleesta äidistä puhutaan vain humalassa eteisen lattialla.

Mustan huumorin sävyttämä ja räiskyvä Rakkauden ja tulehduksen oireita kysyy, onko rikki menneen perheen jäsenillä toivoa.


Sari Pöyliö on aiemmin julkaissut novellikokoelman Pölynimurikauppias ja romaanin Ihmisen veri. Pölynimurikauppiaasta on myös tehty Matti Ijäksen ohjaama kuunnelmasarja YLElle.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007710
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.2.2021
Kust. tuotetunnus: 16SS
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: absurdi, huumori, ihmissuhteet, isä, kaunokirja, kohtaaminen, komedia, kuolema, lapset, musta huumori, perhe, romaani, tragikomedia, äiti
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

Kovakantinen kirja, 2021
Suojapaperi
36,90 €


Katso myös näitä tuotteita