Perimenopower

Valmiina vaihdevuosiin

Wilk, Katarina
Oletko herännyt yöllä likomärkänä hiestä? Onko sinun vaikea nukahtaa, vaikka olet uuvuksissa? Ehkä mielialasi poukkoilee niin ettet tunnista itseäsi? Jos olet hädin tuskin 40-vuotias, et luultavasti osaa yhdistää oireita lähestyviin vaihdevuosiin.

Perimenopower kertoo, miten naisen hormonitoiminta alkaa muuttua perimenopaussin aikana, jo vuosia ennen kuukautisten loppumista. Toisilla fyysiset ja psyykkiset oireet muuttavat koko elämän, toiset selviävät vähemmällä.

Vaihdevuodet ovat naisen toinen murrosikä. Keho ja mieli muuttuvat, mutta silti on mahdollista pysyä levänneenä, virkeänä ja hyväntuulisena. Perimenopower tarjoaa voimaa ja vertaistukea sekä tietoa sopivasta liikunnasta, muutosta tukevasta ruokavaliosta, hyvistä luontaistuotteista ja ennen kaikkea estrogeenihormonista. Uudessa elämänvaiheessa on mahdollisuus löytää naiseuden supervoima - perimenopower!

Ruotsalainen terveys- ja lääketiedetoimittaja Katarina Wilk kirjoittaa vaihdevuosien faktoista omien kokemustensa kautta.



Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006447
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.1.2020
Muut tekijät: Timonen, Karoliina (Kääntäjä)
Vuoriranta, Outi (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 2t 38m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.57 Gynekologia
Avainsanat: tietokirja, menopaussi, vaihdevuodet, perimenopaussi, unettomuus, paniikkikohtaus, valeriaana, nelikymppinen nainen, kuukautiset, perimenopower, Katarina Wilk, kuuma aalto, kuumat aallot, estrogeeni, progesteroni, HRT, hormonikorvaushoito, PMS, kortisoli, melatoniini, kofeiini, atarax, endorfiini, rintasyöpä

Katso myös näitä tuotteita