Ota tila haltuun

Opas naisille, jotka puhuvat omalla äänellään

Groskop, Viv
Inspiroiva teos selvittää, mikä on vaikuttavien naispuhujien salaisuus ja miten jokainen voi löytää oman äänensä puhujana.

Michelle Obama säteilee esiintyessään lämmintä oman-arvontuntoa. Angela Merkel on rauhallisen asiantuntemuksen ruumiillistuma. Oprah puhuu hypnoottisesti ja vangitsee kuulijoiden mielenkiinnon. Innostavassa ja käytännönläheisessä kirjassaan Viv Groskop selvittää monien naisvaikuttajien esiintymisen salaisuuden: miten he ottavat tilan haltuun, ovat yleisön edessä ja puhuvat pienentämättä itseään?

Tähtipuhujista Groskop kääntää katseensa tavalliseen esiintyjään. Moni nainen osaa esiintyä ja muotoilla asiansa mutta epäilee kykyjään ja asettaa riman liian korkealle. Ota tila haltuun tarjoaa harjoituksia ja vinkkejä, jotka auttavat sietämään esiintymisjännitystä, luopumaan perfektionismista ja löytämään oman tyylin puhujana. Groskopin tärkein oppi onkin: sinun ei tarvitse olla täydellinen puhuja pitääksesi loistavan puheen.


Viv Groskop (s. 1973) on brittiläinen toimittaja, stand up -koomikko ja kirjailija. Hänen aiempi teoksensa Älä heittäydy junan alle etsi elämänoppeja venäläisistä klassikoista ja keräsi Suomessa suuren suosion.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Alkuteos: How to Own the Room
Tuotetunnus: 9789523007895
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.2.2021
Kust. tuotetunnus: 16U1
Muut tekijät: Naski, Heli (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 77.2 Ilmaisutaito. Puhetaito. Lausuntataide
Avainsanat: esiintyminen, esiintymisjännitys, feminismi, naispuhuja, naisvaikuttaja, oma puhetyyli, perfektionismi, puhe, puheen pitäminen, puhuminen, tasa-arvo, tietokirja, tilan ottaminen, vangitseva
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

Kovakantinen kirja, 2021
Suojapaperi
33,70 €


Katso myös näitä tuotteita