Laiton lapsi

Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa

Noah, Trevor
Koskettava elämäkerta kasvuvuosista rotuerottelun hallitsemassa Etelä-Afrikassa.

Eteläafrikkalaisen Trevor Noahin elämä alkoi rikoksesta: hän syntyi valkoisen isän ja mustan xhosa-äidin lapseksi. Hänen syntymävuonnaan 1984 rotujen sekoittamisesta saattoi saada jopa viisi vuotta vankeutta.

Laiton lapsi kertoo humoristisen rehellisesti vallattomasta pojasta, josta varttuu rauhaton nuori mies. Noah kuvaa lapsuuttaan taitavan stand up -koomikon keinoin: kirkkaan rehellisesti ja saaden lukijan yhtä aikaa sekä itkemään että nauramaan.

Kirja on myös Noahin rakastava kuvaus pelottomasta, kapinallisesta ja uskonnollisesta äidistään, joka pelastaa lapsensa murhayritykseltä paiskaamalla hänet ulos liikkuvasta pikkubussista. Juuri äiti taistelee lapsensa köyhyyden, väkivallan ja hyväksikäytön noidankehästä.

Trevor Noah (s. 1984) on koomikko, poliittinen kommentaattori ja huippusuosittu The Daily Show'n juontaja. Laiton lapsi on ollut ilmestymisestään asti New York Timesin bestseller-listalla.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006966
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.6.2020
Muut tekijät: Iso-Markku, Jaana (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Etusivu
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Etelä-Afrikka, New York Times bestseller, The Daily Show, apartheid, elämäkerta, huumori, komedia, koomikko, köyhyys, musta, rasismi, rotu, rotuerottelu, stand-up, tietokirja, valkoinen, äitisuhde
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita