Lahkon lapset

Lahko 3

Lindstein, Mariette
Piinaavan sarjan kolmas osa huipentaa Sofia Baumanin ja ViaTerra-lahkon kamppailun.

Kun armoton syysmyrsky pyyhkäisee Ruotsin yli, se vie mennessään myös viisitoista rauhallista vuotta. Myrskyn siivellä Sofian vihollinen, ViaTerra-lahkon johtaja Franz Oswald, nousee maailmanmaineeseen. Hiljaiselon vuosinaan Oswald on kasvattanut kaksospojistaan Thorista ja Vicistä lahkon uskolliset soturit. Mutta hyväksyvätkö pian täysi-ikäiset pojat kaiken, mitä heille opetetaan? Voiko vapaa tahto versoa myös äärimmäisen aivopesun uhrissa?
Sofia ja Franz Oswald kohtaavat vielä kerran mielipuolisessa kissa ja hiiri -leikissä, jonka tuhoisaan imuun tempautuvat myös Sofian tytär ja Oswaldin kaksospojat. Ja vain yksi voi voittaa.

Lahko-sarja perustuu Mariette Lindsteinin omaan, uskomattomaan pakoon skientologialiikkeen päämajasta Los Angelesissa. Sarjan avaus Ehdoton valta on palkittu Ruotsissa parhaana esikoisdekkarina, ja trilogiasta on tekeillä televisiosarja.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006911
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.9.2020
Muut tekijät: Thorel, Christine (Kääntäjä)
Putkonen-Örn, Krista (Lukija)
Sarja: Lahko 3
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 53m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Ruotsi, Sofia Bauman, ViaTerra, dekkari, jännitys, kaksonen, karismaattinen johtaja, kaunokirja, lahko, myrsky, psykopaatti, skientologia, trilleri, uskonto
Genre: jännitys
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita