Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan

(ja lapsesi kiittävät, että sinä luit)

Perry, Philippa
Syyllistämätön teos auttaa ymmärtämään itseä lapsiensa vanhempana - ja vanhempiensa lapsena.

Lapsi tekee jotain ja aikuinen hermostuu täysin. Tunne on liian voimakas tapahtumaan verrattuna ja tilanne on lukossa. Mitä tapahtui?
Psykoterapeutti Philippa Perry kannustaa pohtimaan vanhemmuuden haasteita pintaa syvemmältä. Perry näyttää, miten lapsen kanssa syntyy yhteys ja mitkä asiat voivat tulla sen tielle. Jos tarpeisiimme ei lapsena vastattu, omankin jälkikasvun vaatimukset saattavat kuulostaa vain mankumiselta.
Ylistetty Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan kurkottaa niin menneisyyteen kuin tulevaisuuteenkin: minkälaisia kasvatusmalleja olemme oppineet omilta vanhemmiltamme ja ennen kaikkea mitä voisimme tehdä toisin. Se kertoo, kuinka katkaistaan vahingollisen käytöksen ketju ja jätetään jälkikasvulle perinnöksi rohkaisevia, viisaita ja lämpimiä käyttäytymismalleja.

Psykoterapeutti, kirjailija Philippa Perryn (s. 1957) teosta on myyty Isossa-Britanniassa jo puoli miljoonaa kappaletta.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007130
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.10.2020
Muut tekijät: Naski, Heli (Kääntäjä)
Nuora, Leena (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 56m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 14 PSYKOLOGIA
Avainsanat: tietokirja, psykologia, psykoterapeutti, käytös, käyttäytyminen, käyttäytymismallit, perhe, vanhemmat, vanhemmuus, lapset, kasvatus, lastenkasvatus, roolimallit, sukupolvi, ylisukupolvinen, intuitio, tunne, tunteet, tunteiden hallinta, itsesäätely, hyvinvointi, trauma, henkinen kasvu
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita