Kaiken muistamisen taito

Foer, Joshua
Kalenteri, navigaattori, älypuhelin ja tietenkin Google - olemme ulkoistaneet muistimme.

Joshua Foer oli tavallinen, hieman hajamielinen toimittaja, joka sai päähänsä selvittää, mihin huippumuistajien kyvyt perustuvat. Foer haastatteli muistimestareita, kokeili erilaisia mieleenpalautustekniikoita, rakensi oman muistipalatsin ja tapasi miehen joka muistaa kaiken sekä miehen, joka ei muista mitään. Vuoden kuluttua hän voitti Amerikan muistimestaruuskilpailun.

Muistimestarit eivät ole autistisia neroja eikä heillä ole valokuvamuistia vaan paljon päättäväisyyttä ja hyviä tekniikoita, jotka kuka tahansa voi oppia. Kestävimmät muistikuvat ovat niin epätavallisia, luovia ja värikkäitä, että niitä ei voi unohtaa.

Kaiken muistamisen taito on omaperäinen, viihdyttävä ja ajatuksia herättävä matka muistin ja muistamisen lähteelle. Kirja on seikkailuromaani ja tietokirja, tutkimusmatka ja kehityskertomus, joka muistuttaa, että kaikkein tehokkain muistityökalu on ihan lähellä - korviemme välissä.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Moonwalking with Einstein
Tuotetunnus: 9789523007352
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.10.2020
Muut tekijät: Immonen, Antti (Kääntäjä)
Lang, Antti (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 38m 0s
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Äänikirjat
Tietokirjat
Harrasteet
Työ ja talous
Kirjastoluokka: 14.12 Oppimisen psykologia
Avainsanat: tietokirja, muisti, muistaminen, aivot, mieli, psykologia, muistitekniikat, oppiminen, ulkoa oppiminen, äly, muistikuvat

Katso myös näitä tuotteita