Kadonneet tytöt

Aurinkorannikon seksikaupan uhrit ja haavoittuneet

Beltran, Kaisa; Erjonsalo, Johanna
Kerronnallinen tietokirja näyttää Málagan prostituution karun todellisuuden ja antaa äänen naisille, jotka siihen ovat päätyneet - tietoisesti tai tahtomattaan.

”Nigerialainen Bella istuu alusvaatteisillaan muovituolilla teollisuusalueella Málagan lentokentän kupeessa. Tänne prostituution hautausmaalle päätyvät ne naiset, jotka ovat seksiklubeille ja bordelleihin liian vanhoja, nuoria, rikkinäisiä tai mustia.”

Kadonneet tytöt on vetävästi kirjoitettu teos Aurinkorannikon prostituution karusta todellisuudesta. Ihmiskaupasta, parituksesta ja tytöistä, jotka haluavat köyhistä kotimaistaan Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä. Perheistä, joille ulkomailla työskentelevä tytär on ainoa tulonlähde. Valepoikaystävistä, jotka lupaavat makean elämän Euroopassa mutta toimivatkin parittajina.

Kadonneet tytöt antaa äänen naisille, joiden unelma paremmasta elämästä on muuttunut painajaiseksi. Ravisteleva ja runsaasti kuvitettu teos kertoo, miten ihmisiä ostetaan ja myydään Euroopan laidalla.


Kaisa Beltran (s. 1980) on toimittaja, joka on kirjoittanut Espanjassa tapahtuvasta ihmiskaupasta suomalaisiin lehtiin. Aihetta tutkiessaan hän työskenteli vapaaehtoisena ihmiskaupan uhreja ja prostituoituja auttavissa järjestöissä ja haastatteli kadulla sekä seksiklubeilla kohtaamiaan naisia.

Johanna Erjonsalo (s. 1991) on palkittu kuvajournalisti, joka on julkaissut kuvareportaaseja niin jälleenrakentuvasta Nepalista tuhoisien maanjäristysten jälkeen kuin tyttöjen oikeuksista Sambiassa.

Hinta: 36,90 € (33,55 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007413
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 16S3
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 253
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämäkerrat
Työ ja talous
Yhteiskunta
Kovakantiset
Jännitys ja rikos
Maat ja matkat
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 30.12 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: prostituutio, naiskauppa, ihmiskauppa, paritus, bordellit, seksuaalinen hyväksikäyttö, prostituoidut, naiset, uhrit, auttaminen, ihmisoikeudet, henkilöhistoria
Avainsanat: Aurinkorannikko, Málaga, Nigeria, bordelli, elintaso, elintasokui, eriarvoisuus, ihmiskauppa, köyhyys, paritus, prostituutio, seksikauppa, seksiorja, seksityö, seksityöntekijä, tietokirja, yhteiskunta
E-kirja, 2021
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita