Isä tuntematon

Suvun salaisuuksien jäljillä

Vihreälehto, Ira
Miltä tuntuu löytää biologinen isä?
Miten isättömyys vaikuttaa elämään?
Mitä ajattelee löydetty isä?
Mitä mahdollisuuksia dna-testaus tarjoaa?

Monien suomalaisten biologinen isä voi olla tuntematon. Joku hämmästyy dna-testitulosta, toinen tietää syntyneensä yhden yön suhteesta, kolmas on adoptoitu. Yhteistä heille on toive tuntea isä paremmin. Isän kaipuu ei häviä aikuisuudessakaan, vaan isän tunteminen on tärkeä osa omaa identiteettiä.

Isä tuntematon kertoo yli 20 tarinaa isän etsinnästä. Moni on elänyt kasvatti-isän kanssa tietämättä oikeaa isäänsä - moni on aina tiennyt olevansa isätön. Nopeasti yleistynyt dna-testaus myllertää sukupuita. Vaikka isän etsinnässä puhutaan hylkäämisestä ja juurettomuudesta, on biologisen isän löytyminen lähes aina helpotus.

Ira Vihreälehto (s. 1974) on raivannut kirjoillaan tilaa vaietuille perheasioille. Tamperelainen Vihreälehto on koulutukseltaan historian opettaja.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006683
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Historia
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 99.3 Sukuhistoria. Sukututkimus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sukututkimus, suvut, perheet, salaisuudet, sukulaisuus, sukulaiset, etsintä, kokemukset, henkilöhistoria
Avainsanat: tietokirja, suku, sukututkimus, sukulaisuus, sukulainen, isyys, isättömyys, isätön, lapsettomuus, hedelmättömyys, sukuselvitys, DNA-tutkimus, äitiys, lapsuus, biologinen isä, adoptioperhe, adopotio, juuret, juurettomuus, perinnöllisyys
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita