Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Hitlerin raivottaret

Saksalaisnaisia natsien kuoleman kentillä

Lower, Wendy
Pitkään on ajateltu, että naisilla oli natsi-Saksassa vain kotiäidin rooli: nainen oli arjalaisen suvun jatkaja ja Hitlerin uskollinen alamainen. Vain harvoja naisia - lähinnä keskitysleirien vartijoita - tuomittiin oikeudessa.

Wendy Lowerin ainutlaatuinen, kaunistelematon tietokirja kertoo toisenlaisen tarinan. Sen mukaan sadattuhannet saksalaisnaiset lähtivät itään natsien valloittamille alueille ja toimivat miesten rinnalla Hitlerin tuhokoneistossa, myös kaikkein raaimmissa teoissa.

Kolmentoista naisen tarinoissa seurataan, miten nuoret ja idealistiset sairaanhoitajat, opettajat, sihteerit ja vaimot muuttuivat sodassa ja miten he syyllistyivät murhiin ja kansanmurhiin Ukrainassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Hitlerin raivottaret todistaa järkähtämättömästi, että naisten rooli natsien kuoleman kentillä oli paljon suurempi kuin mitä tähän asti on uskottu.

Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Hitler´s Furies
Tuotetunnus: 9789523007956
Tuotemuoto: Äänikirja
Tiedostoformaatti: MP3
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.2.2021
Kust. tuotetunnus: 16U9
Muut tekijät: Sainio, Juha (Kääntäjä)
Häkli, Simo (Lukija)
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 23m 0s
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Historia
Jännitys ja rikos
Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 94.13 Saksan historia, nykyaika
Avainsanat: Hitler, Kolmas valtakunta, fasismi, kansallissosialismi, naiset, naisnatsit, natsit, sotahistoria, tietokirja, toinen maailmansota

Katso myös näitä tuotteita