Historian jännät naiset (signeerattu)

Merirosvoja, meedioita, varkaita ja vakoojaprinsessoja

Pettersson, Maria
Odotettu tietokirja tutustuttaa yli sataan voimanaiseen, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan mutta joista harva on kuullut.

Mitä yhteistä on tekoparrassa pelanneella baseball-tähdellä, kolumbialaisella huumepomolla, Yhdysvaltain sisällissodan sankarilla ja japanilaisella samurai-soturilla? He olivat kaikki naisia.
Historian jännät naiset marssittaa esiin liudan kiinnostavia naisia, jotka ovat jääneet suurmieshistorian varjoon: kiinnostavia, uskomattomia, kauheita, törkeitä, sankarillisia ja ennen kaikkia jänniä persoonia. Heidän elämäntarinansa saavat lukijan haukkomaan henkeä ja kysymään: miksi en ole kuullut heistä aiemmin?

Maria Pettersson (s. 1984) on Journalisti-lehden päätoimittaja ja historiaharrastaja, jonka unelma--ammatti oli kansainvälinen seikkailijatar. Historian jännät naiset sai alkunsa Petterssonin Twitter-sarjasta, joka laajeni kirjaksi.

Hinta: 38,40 € (34,91 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 6418616234629
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 502
Tuoteryhmät: Kovakantiset
Kirjastoluokka: 99.2 Elämäkerralliset hakuteokset
Avainsanat: tietokirja, historia, naiset, naisten historia, sankaritar, sankarittaret, seikkailijatar, elämäkerta, elämäntarina, kuuluisa, tiedenaiset, naistaiteilijat, kuningattaret, naisvakoojat, vallankumoukselliset, naissotilaat, tutkimusmatkailijat, naisrikolliset

Katso myös näitä tuotteita