Hallitse stressiä

Tunnetaidoilla irti paineista

Nummelin, Tarja
Stressi kuuluu elämään, se saa meidät terästäytymään. Stressi on kuitenkin huono isäntä, ja siksi kyky säädellä stressiä on tärkeä osa hyvinvointia. Se on myös taito, jonka kuka tahansa voi opetella.

Hallitse stressiä pureutuu stressin syntymekanismiin ja toimintaan sekä tarjoaa työkaluja, jotka auttavat palautumaan kuormittavista tilanteista nopeammin. Stressireaktioiden taustalla ovat jo lapsuudessa opitut tunteidensäätelymallit, jotka usein helpottavat vain hetkellisesti. Stressinsäätelyn ytimessä on tunteiden nimeäminen ja käsitteleminen, jolloin kaikki tunteet ovat tärkeitä viestejä omista tarpeista.

Tärkeä ja asiantunteva Hallitse stressiä etenee kuormittumisen taustoista ja synnystä sen hallintakeinoihin unen, ravinnon, liikunnan ja rentoutumisen merkitystä unohtamatta. Teoksen harjoitukset auttavat näkemään, mitä omassa elämässä voisi parantaa.

Tarja Nummelin (s. 1959) on laillistettu psykologi ja psykoterapeutti, joka pitää yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006416
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.5.2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 14.16 Tunne- ja tahtotoiminnot
Avainsanat: tietokirjat, terveys, psykologia, psykologi, terapia, psykoterapia, stressi, aivot, ahdistus, kiire, työuupumus, alakuloisuus, apatia, paniikkihäiriö, työelämä, hyvinvointi, terveydenhoito, kuormitus, kuormittavuus, stressireaktio, stressinsäätely, tunteet, tunteidensäätely, kontrolli, syyttely, negatiiviset tunteet, lapsuus, varhaislapsuus, opitut toimintamallit, vuorovaikutus, vuorovaikutusmallit, kiintymyssuhde, suhde itseen, itsetuntemus, elämänarvot, arvot, elämänhallinta, tietoisuustaidot, mindfulness

Katso myös näitä tuotteita