Hakaristirouvat

Naiset kolmannen valtakunnan huipulla

Wyllie, James
Tutut nimet Göring, Goebbels, Himmler, Heydrich ja Hess kertovat absoluuttisesta vallasta natsi-Saksan huipulla. Historian varjoihin ovat sen sijaan jääneet Emmy, Magda, Lina, Ilse ja muut kolmannen valtakunnan johtajien puolisot. Naiset Natsi-Saksan huipulla kamppailivat vallasta, kampittivat toisiaan ja tiesivät miestensä hirmuteoista.

Historiantutkimus on kohdellut natsijohtajien rouvia vähäisinä hahmoina, mutta heidän kotonaan työskenteli orjatyövoimaa, seinät olivat täynnä varastettuja taideaarteita ja illallispöydät notkuivat keskitysleirien tuottamia ruokia. Johtajien puolisot vaikuttivat miestensä ratkaisuihin ja kilpailivat Hitlerin suosiosta.

Väkevästi kirjoitettu Hakaristirouvat näyttää ensimmäistä kertaa naisten tien kolmannen valtakunnan huipulle ja sieltä kohti tuhoa ja sodan jälkipuintia.

James Wyllie on tietokirjailija, joka on aiemmin kirjoittanut kirjoja maailmansodista sekä käsikirjoittanut tv-sarjoja muun muassa BBC:lle.

Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007031
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Tiedostoformaatti: EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.10.2020
Muut tekijät: Schmidt, Tähti (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 94.13 Saksan historia, nykyaika
Avainsanat: Goebbels, Göring, Himmler, Hitler, antisemitismi, hakaristi, historia, holokausti, juutalaiset, keskitysleiri, kolmas valtakunta, naiset, natsi-Saksa, natsijohtaja, natsit, sotahistoria, tietokirja, vaimo
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita