Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Ajattele kuin mentalisti

Ahonen, Jose
Miten herättää toisen ihmisen luottamus? Mitä puhekumppanin kehonkieli kertoo? Miten löytää yhteinen sävel kohtaamasi henkilön kanssa? Mentalistit tunnetaan aivot nyrjäyttävistä tempuista, mutta heiltä voi oppia paljon ennen kaikkea vuorovaikutuksesta.

Mentalismin taika piilee kuuntelemisessa, keskittymisessä ja tilanteiden lukemisessa, joita kuka tahansa voi opetella. Ajattele kuin mentalisti hyödyntää psykologiaa ja mikroilmeiden tulkintaa ja soveltaa mentalismin periaatteita niin kiperiin myyntitilanteisiin, oikeanlaiseen reklamointiin kuin neuvotteluihin kokouspöydässä tai kotisohvalla.

Ihmismielen rajoilla leikittelevä teos näyttää, miten helposti huomiotamme ohjataan ja miten voimme itse hyödyntää aukkoja muiden tarkkaavaisuudessa. Kun ajattelet kuin mentalisti, sinulla on aina ässä hihassasi.

Jose Ahonen (s. 1978) on yksi harvoista suomalaisista ammattimentalisteista. Esiintymisen lisäksi hän opettaa vuorovaikutustaitoja ja havainnointia useille ammattiryhmille turvakouluttajista poliiseihin ja esimiehistä myyjiin. Ahonen kuuluu kansainväliseen PEA-yhdistykseen, johon on hyväksytty jäseneksi vain noin 250 mentalistia.

Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007659
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 16SL
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: POKKARIT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T14.13 Ajattelun, älykkyyden, luovuuden ja lahjakkuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: havainnointi, ruumiinkieli, ilmeet, sanaton viestintä, vuorovaikutus, vaikuttaminen, esiintyminen, manipulaatio (psykologia), piilotajunta, hypnoosi, suggestio, intuitio, tietoinen läsnäolo, mentalistit
Avainsanat: aistit, aivopesu, ajatusten lukeminen, eleet, hallinta, havainnointi, huijaus, huomion ohjailu, hypnoosi, illuusio, ilmeet, intuitio, karisma, kehon kieli, kuudes aisti, magia, tietokirja
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita