Ajattele kuin mentalisti

Ahonen, Jose
Miten herättää toisen ihmisen luottamus? Mitä puhekumppanin kehonkieli kertoo? Miten löytää yhteinen sävel kohtaamasi henkilön kanssa? Mentalistit tunnetaan aivot nyrjäyttävistä tempuista, mutta heiltä voi oppia paljon ennen kaikkea vuorovaikutuksesta.

Mentalismin taika piilee kuuntelemisessa, keskittymisessä ja tilanteiden lukemisessa, joita kuka tahansa voi opetella. Ajattele kuin mentalisti hyödyntää psykologiaa ja mikroilmeiden tulkintaa ja soveltaa mentalismin periaatteita niin kiperiin myyntitilanteisiin, oikeanlaiseen reklamointiin kuin neuvotteluihin kokouspöydässä tai kotisohvalla.

Ihmismielen rajoilla leikittelevä teos näyttää, miten helposti huomiotamme ohjataan ja miten voimme itse hyödyntää aukkoja muiden tarkkaavaisuudessa. Kun ajattelet kuin mentalisti, sinulla on aina ässä hihassasi.

Jose Ahonen (s. 1978) on yksi harvoista suomalaisista ammattimentalisteista. Esiintymisen lisäksi hän opettaa vuorovaikutustaitoja ja havainnointia useille ammattiryhmille turvakouluttajista poliiseihin ja esimiehistä myyjiin. Ahonen kuuluu kansainväliseen PEA-yhdistykseen, johon on hyväksytty jäseneksi vain noin 250 mentalistia.

Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007659
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 16SL
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Uutuudet
POKKARIT
Pehmeäkantiset
Ilmestyneet uutuuskirjat
Kirjastoluokka: T14.13 Ajattelun, älykkyyden, luovuuden ja lahjakkuuden psykologia
Avainsanat: aistit, aivopesu, ajatusten lukeminen, eleet, hallinta, havainnointi, huijaus, huomion ohjailu, hypnoosi, illuusio, ilmeet, intuitio, karisma, kehon kieli, kuudes aisti, magia, tietokirja
E-kirja, 2020
EPUB
18,90 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
19,90 €

Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
29,90 €


Katso myös näitä tuotteita