Tee viisaita valintoja työssä ja elämässä

Tilaa Satu Pihlajan Valinnan paikka -uutuuskirja julkkarihintaan!
 

Satu Pihlaja
Valinnan paikka
Näin teet parempia päätöksiä

Konkreettinen tietokirja kannustaa ja opastaa omannäköisiin valintoihin.

Ihmisillä on nykyään valtavasti valinnan mahdollisuuksia mutta niiden myötä myös vaikeuksia valita. Valitsemme työuran, puolison ja asuinpaikkamme, mutta teemme päivittäin myös lukemattomia pieniä valintoja. Omannäköisten valintojen tekeminen käy joskus voimille.

Valinnan paikka näyttää, miten moniin asioihin pystyy vaikuttamaan ja miten aina voi valita myös toisin. Päätöksen hetkellä on tärkeää tuntea itsensä, valintojensa lähtökohdat ja taustat sekä etsiä rohkeasti uusia valinnanmahdollisuuksia. Valintakaaosta voi hallita rutiineilla, arvopohdinnalla, ajankäytön suunnittelulla ja tiedostamalla valinnan paikan tässä ja nyt.

Raikas ja innostava Valinnan paikka sopii tieto- ja asiantuntijatyöntekijöille, itsensä johtajille sekä etätyöntekijöille - sekä jokaiselle, joka haluaa oppia valitsemaan paremmin. Kirja ammentaa tietoa neurotieteestä ja psykologian tutkimuksesta, ja sen monet harjoitukset ohjaavat viisaisiin valintoihin.

Erikoispsykologi Satu Pihlaja (s. 1978) toimii psykologina, psykoterapeuttina, valmentajana ja kouluttajana. Lisäksi hän on tehnyt kehittämistyötä verkkopalveluiden parissa ja kirjoittanut aiemmin kirjat Aikaansaamisen taika ja Aikaansaamisen taika - työkirja.

Sidottu • n. 220 sivua • Norm. hinta 33,40 € 

Tilaa kirja nyt julkkarihintaan à 25 € ja ilman postikuluja (alennus yli 25 %):


Lisää kampanjakoodi JULKKARI2101 ostoskorisivulla, niin saat kirjan tarjoushintaan ja ilman postikuluja. Julkkaritarjous on voimassa vain 21.1.2021 saakka.