Voit nukkua

Kuinka opetin vauvani nukkumaan ja kuinka se muualla tehdään

Andersson, Laura
Entä jos vauvasi nukkuisikin öisin heräämättä? Entä jos se ei edes olisi kovin vaikeaa?

Kun perheeseen oli syntymässä toinen vauva, Laura Andersson päätti, että esikoisen kanssa käydyt unitaistelut saivat riittää. Täytyi olla olemassa järkeviä tapoja opettaa vauvaa nukkumaan. Jostakin syystä kukaan ei vain ollutkertonut niistä tuoreille vanhemmille.

Andersson suuntasi katseensa Suomen rajojen ulkopuolelle ja selvitti, miten vanhemmat muualla opettavat lapsiaan nukkumaan. Hän kiinnitti huomiota jokaiseen kuulemaansa onnistuneeseen unitarinaan, ja suunnitelma alkoi hahmottua. Perheet, joissa vauva on nukkunut vauvavuoden hyvin, noudattavat kaikkialla maailmassa yllättävän samanlaisia käytäntöjä.

Voit nukkua on hauskasti ja avoimesti kirjoitettu kuvaus yhden perheen vauvavuodesta nukkumisen - ja valvomisen - näkökulmasta. Kirja johdattaa ehjien yöunien jäljille myös muiden vanhempien tarinoiden ja asiantuntijahaastattelujen kautta. Nukkuvatko ranskalaiset vauvat tosiaan koko yön jo kaksikuisina? Entä mikä on neljän kuukauden unitaantuma ja kuinka siitä selvitään? Ovatko pakkasessa päiväunia vetelevät vauvat syynä suomalaisvanhempien valvomismaratoneihin?

Yhden perheen uniprojektin tuloksena syntyi yksinkertainen vinkkilista, joka tukee vauvan unimatkaa alusta lähtien. Voit nukkua antaa vanhemmille hyvät eväät selviytyä vauvavuodesta ilman silmäpusseja.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523002265
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Uusintapainos tulossa. Tuote toimitetaan kun uusi painos on saatavilla.
Ilmestymispäivä: 3.1.2022
Muut tekijät: Zhai, Wensi (Kuvittaja)
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 233
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 59.6 Lasten terveydenhoito. Lastentaudit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: unihäiriöt, vauvat, uni (lepotila), unettomuus, hoito
E-kirja, 2021
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022

21,00 €


Katso myös näitä tuotteita