Viimeiset polttarit

Lipasti, Roope
”Hän käänsi silmänsä mökkiin ja näki sen tumman hahmon ja tuhannet tulevaisuudet, joissa häntä ei olisi.”

Kesäviikonloppu ja kahdeksan miestä mökillä - uhka vai mahdollisuus? Tarmon polttarit kokoavat lapsuudentoverit yhteen jo kymmenettä kertaa, kaihoamaan nuoruutta, kavahtamaan keski-ikää. Tänä kesänä juhlien sävy on kuitenkin toinen. Onko ikä jäykistänyt välit, ovatko kalavelat pilanneet ystävyyden vai miksi meren aalloilla liplattaa myös tummia laineita?

Kirjailija, asianajaja, rakennusmies, muusikko, lääkäri, insinööri, tutkija, nuoriso-ohjaaja. Kahdeksan miestä, yksi pieni nainen ja valtavat määrät rantaan tilattua hiekkaa. Siinä seurue ja siinä heille tekemistä. Viikonloppuun mahtuu hiekkaveistoskilpailujen lisäksi vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa, mutta myös jännitystä siitä, kuka voittaa testamentin messevät rahat ja onko vielä aikaa laatia lauluun toinenkin säkeistö.

Suru sekoittuu iloon kuin savu kesäiltaan. Aiemmin kaverusten välinen läheisyys on rajoittunut siihen, että lapsina istuttiin hellanlevyillä vierekkäin - nyt tarvitaan uusia keinoja. Roope Lipasti on valloittava isäntä toivottaessaan lukijan tervetulleeksi parhaiden ystäviensä bileisiin.

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija. Hänen koneeltaan ovat lähteneet liikkeelle riemastuttavat romaanit Rajanaapuri, Perunkirjoitus ja Linnan juhlat, lukijoiden rakastama Halkaisukirvesmies, pitkä liutalastenkirjoja, Virtasen historiatsekä näytelmiä ja kuunnelmia

Hinta: 8,90 € (8,09 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523003613
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Sarja: Atschi!
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 236
Tuoteryhmät: POKKARIT
KAUNOKIRJAT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
21,90 €

E-kirja, 2016
EPUB
18,90 €

Kovakantinen kirja, 2016
Suojapaperi
27,90 €


Katso myös näitä tuotteita