Vauvattomuusbuumi

Kun me lakkasimme lisääntymästä

Maksimainen, Heini
"Jos en tee lapsia, mitä minä teen?” Kun ystävät katoavat äiti- ja isäuniversumiin, vauvakysymys alkaa leijua ilmassa. Vapaaehtoisesta lapsettomuudesta on tullut varteenotettava vaihtoehto, mutta lapsettomaan elämään ei voi ottaa mallia vanhemmiltaan.

Vauvattomuusbuumi näyttää, minkälaista elämä voi olla, jos lapsia ei ole eikä tule: kolmekymppinen nainen järjestää sterilisaatiojuhlat, nelikymppinen mies luo perheensä kämppiksistä, kuusikymppinen pari valitsee Karibian-purjehdukset. Olennaista ei ole se, mistä lapsettomat jäävät paitsi vaan se, mitä he saavat tilalle.

Lapsettomien tarinoista teos laajenee tarkastelemaan yleistyvää ilmiötä. Miksi yhä harvempi suomalainen haluaa lapsia? Mitä onnellisuustutkimus sanoo lapsettomuudesta? Ovatko lapsettomat vanhukset yksinäisiä?

Kirja on vertaistuki niille, joista ei syystä tai toisesta tule koskaan vanhempia, ja matkaopas niille, jotka haluavat ymmärtää, miksi kaikki eivät hyppää vauvajunan kyytiin.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523004948
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Yhteiskunta
Pehmeäkantiset
Tarjouskirjoja
Kirjastoluokka: 30.15 Perhesosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vapaaehtoinen lapsettomuus, valinta, elämäntapa, kokemukset, asenteet, elämänlaatu, lapsettomuus, lastenhankinta, yhteiskuntapolitiikka, lisääntymisoikeudet, perhesuunnittelu, syntyvyys
Ladattava äänikirja, 2019
MP3
24,00 €

E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita