Tuomiopäivä

Lahko 2

Lindstein, Mariette
Kahden ViaTerra-lahkon vallassa vietetyn vuoden jälkeen Sofia Bauman yrittää aloittaa elämänsä uudelleen. Painajaiset ja ahdistus kuitenkin vaivaavat Sofiaa. Kaiken kokemansa jälkeen hän janoaa hyvitystä.
Lahkon johtaja Franz Oswald ei kadu mitään. Hän alkaa kutoa vankilasta käsin merien ja mennerten ylitse ulottuvaa verkkoa, jolla on vain yksi tarkoitus: kostaa Sofialle, kavaltajalle.
Sofian elämä muuttuu vähitellen painajaiseksi. Voiko lahkosta koskaan päästä kokonaan vapaaksi? Miten rikottu elämä korjataan?
Tuomiopäivä on Mariette Lindsteinin kiitetyn Lahko-trilogian itsenäinen toinen osa. Sarja perustuu Lindsteinin omaan, uskomattomaan pakoon skientologien päämajasta Los Angelesissa.

Mariette Lindstein (s. 1958) työskenteli kaksi vuosikymmentä skientologialiikkeessä sen ylintä johtoa myöden. Lindstein on saanut Ruotsissa parhaan esikoisdekkarin palkinnon, ja Lahko-trilogia on käännetty yhdelletoista kielelle. Siitä on myös tekeillä televisiosarja.

Hinta: 37,30 € (33,91 € alv 0 %)


Alkuteos: Sekten som återuppstod
Tuotetunnus: 9789523005372
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Thorel, Christine (Kääntäjä)
Sarja: Lahko 2
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 391
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
Jännitys ja rikos
Kovakantiset
Tarjouskirjoja
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: uskonnolliset yhteisöt, pako, turvattomuus, pelko, kosto, New Age -liike, vallankäyttö, uskonnolliset johtajat, vankilat
Pehmeäkantinen kirja, 2020

11,30 €


Katso myös näitä tuotteita