Terve vaan ja onnea!

101 historiallista kohtaamista

Rydén, Daniel
Olisiko syntynyt vallankumousta, elleivät Che Guevara ja Fidel Castro olisi törmänneet juhlissa Mexico Cityssä? Saiko Wikileaks alkunsa hakkerimessuilla, kun Julian Assange tapasi Daniel Domscheit-Bergin? Olisiko maailma yhtä pizzaa köyhempi, ellei kuningatar Margherita olisi kehaissut napolilaista kokkia?

Intohimoisista suudelmista neronleimauksiin, rauhansopimuksista sodanjulistuksiin ja agitaattoreista avaruuslentoihin - kun ihmisten polut risteävät, historia voi kääntyä yllättävään suuntaan. Kukaan ei voinut etukäteen aavistaa, kuinka paljon maailmaan vaikutti Karl Marxin ja Friedrich Engelsin kahvihetki Pariisissa. Entä miksi ihmeessä Mannerheim vei Dalai lamalle lahjaksi kaksintaistelupistoolit.

Terve vaan ja onnea! kertoo 101 viihdyttävää tositarinaa maailman ja Suomen historian kulkua muuttaneista kohtaamisista. Teos on itsenäinen jatko-osa kymmeniätuhansia kappaleita myyneeseen menestyssarjaan, jossa ovat ilmestyneet Maailmassa on virhe, Maailman pisin pajunköysi ja Maailma on outo.

Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523003446
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Koivunen, Anu (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 348
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Historia
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 90.2 Yleinen kulttuurihistoria
Kansalliskirjaston asiasanat: merkkihenkilöt, yhteiskunnalliset vaikuttajat, julkisuuden henkilöt, kulttuurihistoria, historia

Katso myös näitä tuotteita