Tästä on vaikea puhua

Pine, Emilie
Intiimit ja omakohtaiset kirjoitukset käsittelevät naiseutta ja perhettä paljastaen ihmisen häpeän ja haurauden.

Siskokset löytävät isänsä korfulaisesta sairaalasta vailla hoitoa ja ihmisarvoa. Itsepäinen isä ei edes halua hoitoa, saati palata kotiin Irlantiin, mutta ei häntä voi hylätä sairaalasänkyynkään.
Isän alkoholismi on yksi Emilie Pinen kirjan kipeistä aiheista - niistä joista on vaikea puhua. Pine käsittelee mieltä ravistelevia kysymyksiä kirjoittaessaan vanhempiensa erosta, rajuista teinivuosistaan, -lapsettomuudestaan sekä kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Lopulta hän kirjoittaa myös lohdusta.
Tästä on vaikea puhua on havahduttava kirja kaikille, jotka miettivät, ovatko he tarpeeksi naisellisia tai miehekkäitä, tarpeeksi haluttavia tai älykkäitä, tarpeeksi kilttejä tai rohkeita.

Emilie Pine on nykydraaman apulaisprofessori University College Dublinissa. Hän on julkaissut niin tieteellisiä kuin kaunokirjallisiakin teoksia. Tästä on vaikea puhua valittiin Irlannissa vuoden kirjaksi 2018, ja se on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailmaa.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Notes to Self
Tuotetunnus: 9789523006577
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Timonen, Karoliina (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
Elämä
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perhesuhteet, lapsettomuus, alkoholismi, isät, naiseus, ruumiillisuus, nuoruus, kirjailijat, omaelämäkerrallisuus
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
9,90 €

E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita