Rahaviisaus

Mitä jokaisen tulisi tietää rahasta ja mielen hyvinvoinnista

Lassander, Maarit
Tilin saldo on tunneasia!

Jos rahan puute on aina ahdistanut, säästämisestä voi tulla pakonomaista. Jos lapsuuden hyvät hetket liittyivät ostosreissuihin, villi tuhlaaminen voi aikuisenakin tuoda hyvän olon. Jos rahasta on aina vaiettu, siitä voi olla hankala puhua.

Käytämme rahaa arkisiin ostoksiin, mutta se liittyy myös elämän suuriin asioihin: työhön, kotiin, terveyteen ja onnellisuuteen. Kun rahankäyttöön liittyvät tunteet ja uskomukset tunnistaa, voi kulkea kohti juuri itselle sopivaa elämää. Rahaviisaus osoittaa, että omia mielen rakenteita voi harjoittaa ja muuttaa. Viisas suhde rahaan on aivan kaikkien ulottuvilla.

Psykologi ja psykoterapeutti Maarit Lassander on aina ollut kiinnostunut niistä tarinoista, joita ihmiset kertovat itselleen rahasta.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006621
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 281
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Työ ja talous
Elämä
Hyvinvointi
Bestsellerit
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: raha, rahankäyttö, varallisuus, varakkuus, elintaso, kulutus, onnellisuus, tunteet, stressi, henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, perustarpeet, työ, toimeentulo, tuloerot, köyhyys, eriarvoisuus, harjoitukset
Avainsanat: tietokirja, raha, talous, varallisuus, varakas, rikas, köyhä, köyhyys, perintö, psykologia, säästäminen, tuhlaaminen, kuluttaminen, ostaminen, rahankäyttö, asenne, arvot, valinnat, oikeudenmukaisuus, harjoitus, ylireagointi, perusturva, tunnereaktio, päätös, harkinta
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita