Psykopaatit ympärilläni

Kuinka tunnistaa ja välttää manipulointi

Erikson, Thomas
Kun tunnet itsesi, sinua ei viedä kuin pässiä narussa.

Olet todennäköisesti törmännyt ihmiseen, joka on poikkeuksellisen karismaattinen, -ystävällinen ja superviehättävä. Hän jakelee kohteliaisuuksia, ja uskot kaiken, mitä hän sanoo - se vain tuntuu niin mukavalta. Mutta jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin...

Psykopaattisia piirteitä on huomattavasti useammalla ihmisellä kuin aiemmin on ajateltu, eikä populaarikulttuurin sarjamurhaajamielikuva vastaa todellisuutta. Psykopaateilla on taito vakuuttaa kenet tahansa mistä tahansa. He haluavat kontrolloida muita eivätkä epäröi vääristää totuutta saadakseen tahtonsa läpi.

Psykopaatit ympärilläni paljastaa, kuinka manipuloija hyödyntää heikkouksiasi. Kun tunnet miten itse käyttäydyt, tiedät mistä narusta sinua nyitään ja pystyt vastustamaan hienovaraista vaikuttamista.

Thomas Eriksonin edellinen kirja Idiootit ympärilläni on ollut suurmenestys niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja kirjan oikeudet on myyty pariinkymmeneen maahan.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Omgiven av psykopater
Tuotetunnus: 9789523003927
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Heikkilä, Riie (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 289
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Yhteiskunta
Työ ja talous
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: manipulaatio, tunnistaminen, käyttäytymismallit, vallankäyttö, hyväksikäyttö, ihmissuhteet, sosiaalinen vuorovaikutus, luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuus, typologiat, värit
Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
10,80 €

E-kirja, 2018
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2019
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita