Piirretään kaiken maailman eläimiä

Miyata, Chika
Iloinen piirustuskirja antaa helpot ohjeet 75 eläimen piirtämiseen.

Piirretään kaiken maailman eläimiä antaa innokkaille taiteilijanaluille ja uusia ideoita hakeville piirtäjille yksityiskohtaiset ohjeet eläinten piirtämiseen. Uskottava karhun kuono syntyy, kun ottaa mallia juomalasista, ja apinan päähän haetaan mallia kahdeksikosta. Kirja opastaa myös erilaisiin kynänkäyttötapoihin, joilla luodaan hohtava höyhenpeite tai raidat, pilkut ja suomut.
Kun perustaidot ovat hallussa, omiin piirroksiin saa lisää ideoita kuvista, joissa eläimet ovat monenmoisissa puuhissa. Vaihe vaiheelta etenevät ohjeet auttavat niin alle kouluikäisen kuin vanhemmankin kynäilijän löytämään piirtämisen ilon ja loihtimaan paperille oman suosikkieläimensä, oli se sitten orava, norsu, kilpikonna tai riikinkukko.

Japanilainen Chika Miyata on työskennellyt mainostoimistossa ja pitänyt lukuisia näyttelyitä piirroksistaan. Hänen mukaansa jokainen eläin on yksilö, sen väritys ja muodot poikkeavat kaikista muista eläimistä. Vaikka oma piirros poikkeaisi mallista, se ei haittaa - tärkeintä on piirtämisen ilo!

Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)

Tuotetunnus: 9789523006485
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Muut tekijät: Eskola, Kanerva (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Harrasteet
LASTEN- JA NUORTENKIRJAT
Pehmeäkantiset
Ilmestyneet uutuuskirjat
Uutuudet
Bestsellerit
Kirjastoluokka: 74.11 Piirustuksen tekniikka
Avainsanat: Harrasteet, piirtäminen, eläimet, piirustusharjoitus, taide, piirros, vaihe vaiheelta, linnut, piirustusohjeet

Katso myös näitä tuotteita