Perimenopower

Valmiina vaihdevuosiin

Wilk, Katarina
Oletko herännyt yöllä likomärkänä hiestä? Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa, vaikka olet aivan poikki? Poukkoileeko mielialasi niin ettet ole tunnistaa itseäsi?
Naisen hormonitoiminta alkaa muuttua jopa kahdeksan vuotta ennen kuin kuukautiset jäävät pois. Erilaisia oireita unettomuudesta kolotuksiin voi olla jo neljäkymmentä täyttäneillä. Vaikka vaihdevuodet ovat luonnollinen iän mukanaan tuoman muutos, perimenopaussivaiheen pituus voi yllättää siihen valmistautumattoman.
Tämä kirja on naiselle, jolla alkaa olla ongelmia unen, mielialan ja kehonsa muutosten kanssa. Perimenopower kertoo, miten hormonitoiminta muuttuu. Se kertoo myös, kuinka saa riittävästi lepoa ja miten mielialasta pidetään huolta, miten vaihdevuosien ensioireita voi hoitaa luonnonmukaisesti ja millainen liikunta voi helpottaa oloa. Kirja tarjoaa tietoa, voimaa ja vertaistukea, jotta hormonimyrskyn keskellä löytyy naiseuden supervoima - perimenopower!

Ruotsalainen terveys- ja lääketiedetoimittaja Katarina Wilk kirjoittaa vaihdevuosien faktoista omien kokemustensa kautta. Opastava ja innostava kirja muistuttaa sisarellisessa hengessä, ettei muutosten keskellä ole yksin. Kirjan on tarkistanut naistentautien ylilääkäri Evelina Sande Idenfeldt.


Hinta: 32,70 € (29,73 € alv 0 %)


Alkuteos: Perimenopower
Tuotetunnus: 9789523006164
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Timonen, Karoliina (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 155
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Hyvinvointi
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 59.57 Gynekologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vaihdevuodet, oireet, itsehoito, hormonit, keski-ikä, naiset, hyvinvointi, terveys, ravitsemus
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita