Parisuhdepäivitys

Uudet säädöt rakkaudelle

Tiessalo, Paula; Karhumäki, Aune
Mitä jos parisuhde ei olekaan ainoa suhdemuoto? Jos Ainoita Oikeita onkin monta yhtä aikaa? Tai jos vapaudestaan huolimatta haluaa valita sen yhden ihmisen, jonka kanssa jakaa kaikki? Moni elää rakkaussuhteitaan valmiin käsikirjoituksen mukaan. Vaihtoehtoja kuitenkin on.

Raikas ja rohkea Parisuhdepäivitys haastaa tunnistamaan parisuhdenormit ja tarjoaa toimintamalleja, joilla muut ovat saaneet pari- ja monisuhteensa toimimaan. Puheenvuoron saavat erilaisissa suhdemuodoissa elävät ihmiset: 20 vuotta yhdessä ollut pariskunta tapailee muitakin, polyperhe elää kolmestaan ilman kolmiodraamoja ja vakiintuneilla pareilla on satunnaisia seksikumppaneita.
Parisuhdepäivitys korostaa tunnetyön ja kommunikoinnin tärkeyttä. Ihmiset muuttuvat, suhteet muuttuvat, mutta muutos saattaa tarjota uuden mahdollisuuden.

Aune Karhumäki on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja inhimillistämistyön sekatyöläinen.
Paula Tiessalo on terveystoimittaja, seksuaalineuvoja ja rakkaustutkimusmatkailija.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006669
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 219
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: parisuhde, rakkaussuhde, ihmissuhteet, seksuaalisuus, seksuaalinen identiteetti, kumppanuus, perheet, monimuotoisuus, sosiaaliset normit, muutos
Avainsanat: tietokirja, parisuhde, hyvinvointi, avioliitto, avoliitto, rakkaussuhde, kumppani, aviopuoliso, avopuoliso, polyamoria, avoin suhde, sivusuhde, pettäminen, järkiavioliitto, normi, parisuhdenormi, polyperhe, seksikumppani, seksi, aseksuaalinen, psykologia, bdsm, monisuhde, rakkaus
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita