Paremman elämän taito

52 reittiä onnellisuuteen

Dobelli, Rolf
Oletko kadottanut elämäsi punaisen langan? Etsitkö onnea epätoivoisesti ja ärsyynnyt pienestä? Rikotko usein lupauksesi tai mietitkö, miten kääntää menetys voitoksi?

Monet hakevat yhtä tietä onnellisuuteen, vaikka sellaista ei ole olemassakaan. Maailma on liian monitahoinen pomminvarmoille ratkaisuille, joten onneenkin on monta, hämmästyttävän erilaista reittiä.

Paremman elämän taito selvittää, mitä ovat mentaalikirjanpito, itsehavainnointiharha tai autenttisuusansa. Entä miten tilanteen alkuasetelman yliarvoiminen vaikuttaa lopputulokseen, miksi joustava mieli aiheuttaa päätöksentekoväsymystä ja millä perusteella puhelinsovellusten ja Powerpointtien määrää kannattaa rajoittaa?

Bestsellerkirjailija Rolf Dobelli alkoi kerätä neuvoja kirjaksi kohentaakseen omaa elämäänsä. Hän haki tukea niin antiikin klassikoista kuin nykypsykologiasta ja valjasti löytämänsä neuvot selättämään elämän moninaiset haasteet. Kirjan 52 viisasta reittiä onnellisuuteen eivät takaa täydellistä elämää, mutta niistä jokin toimii taatusti myös sinun kohdallasi.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Die Kunst des guten Lebens
Tuotetunnus: 9789523004344
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Mäkelä, Anne (Kääntäjä)
Bocho, El (Kuvittaja)
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 374
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: onnellisuus, elämäntaito

Katso myös näitä tuotteita