Paikka kaikelle

Mistä tavaratulva syntyy ja kuinka se padotaan

Aalto, Ilana
Tervetuloa taloon, jossa kaikki laitetaan paikoilleen.

Paikka kaikelle kertoo yltäkylläisyydestä, runsaudenpulasta ja tavaratulvasta, jotka saavat meidät haluamaan omasta elämästämme lomalle. Kirja perkaa käsityksiämme tavarasta, siisteydestä, sisustamisesta ja ostamalla säästämisestä. Siisteydessä ja raivaamisessa ei ole kyse kunnollisuuskilpailusta eikä yhden järjestämisopin noudattamisesta. Koti ei ole suojassa historian, yhteiskunnan ja markkinakoneistojen lonkeroilta. Jos niiden vaikutusta ei huomaa, tavaratulva jatkaa vyörymistään sisään kotiovesta.

Tämä viisas kirja sopii jokaiselle, joka haluaa ymmärtää miten olemme päätyneet tavaravuorten vangeiksi ja miten voi vähentää kodin järjestelyyn käytettyä aikaa.

Kirja tarjoaa myös ammattijärjestäjän vinkit tavaratulvasta pelastautumiseen.

Kulttuurihistorioitsija, ammattijärjestäjä Ilana Aalto (s. 1975) on kirjoittanut jo vuosia suosittua Paikka kaikelle -blogia, ja hänen Facebook-ryhmässään keskustelevat tuhannet kodin järjestämisestä kiinnostuneet ihmiset.

Hinta: 22,60 € (20,55 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006003
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 278
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Harrasteet
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 68.3 Huonetilojen ja irtaimiston hoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: järjestys, järjestäminen, kodinhoito, koti, kuluttajakäyttäytyminen, kulutuskritiikki, siivous, säilytys, säilytystilat, tavarat
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

E-kirja, 2017
EPUB
22,40 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022

22,60 €


Katso myös näitä tuotteita