Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita

Rönkkönen, Henriikka
Varoitus! Sisältää arkaluontoista asiaa seksistä, miehistä ja varsinkin naisista

”Stalkkaus on itsemurha. Päätä jo etukäteen, että menet kiinnostuksesi kohteen Facebook-sivuille vasta, kun juttu on vakaalla pohjalla. Tai älä mene silloinkaan. Koska jos menet, saatat huomata, että kauhukuvillasi ja mielikuvituksesi tuotteilla tuomitset jutun kuolemaan ennen kuin se edes ehtii alkaa.
Mitään muuta sääntöä ei tarvitse tietää. Pane ensitreffeillä, pieraise aktin aikana, pissaa ovi auki. Mutta älä jumalauta stalkkaa.
Aamen. Ei muuta.”

Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on koulutukseltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja hänen gradunsa käsitteli pornoa. Hän asuu Helsingissä ja kirjoittaa suosittua Sinkkublogia, jolla on viikossa ainakin viisi miljoonaa mielikuvituslukijaa.

Hinta: 10,20 € (9,27 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523003224
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Sarja: Atschi!
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 205
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
HUUMORI
POKKARIT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sinkut, ihmissuhteet, seurustelu
E-kirja, 2016
EPUB
20,80 €

Ladattava äänikirja, 2016
MP3
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita