Matkakirjeitä

Heino, Hannimari; Wallin, Kristiina
Runoilijoiden kirjoittamat kirjeet ulottuvat merten ja aikojen yli. Kirjeistä koottu kirja kertoo myös matkasta kirjoittamiseen.

Kirjailijat ja taiteilijat ovat aina matkustaneet - niin myös runoilijat Hannimari Heino ja Kristiina Wallin. Tässä kirjassa he matkaavat esimerkiksi Ponzan saarelle, Tarttoon, Nizzaan, Viipuriin, Hailuotoon, -Valenciaan, mutta viipyvät myös kotisohvalla. He havainnoivat matkoillaan maailmaa, kurottavat aikakerrostumien läpi, vaeltavat toden ja kuvitellun välillä ja muistelevat aiempia matkojaan sekä miettivät perillä olemisen merkityksiä.
Runollinen ja ajankohtainen Matkakirjeitä pohtii matkustamisen mielekkyyttä ja ekologisuutta sekä sitä, miten myös kirjoittaminen on matkan-tekoa. Kirjeiden vivahteikkaat pohdinnat limittyvät runoilijoiden toiveisiin, kaipuuseen ja matkailun ristiriitoihin, ja samalla lukija pääsee nojatuolimatkalle niin fyysisiin matkakohteisiin kuin lumoaviin mielenmaisemiin.

Hannimari Heino ja Kristiina Wallin ovat tunnustettuja runouden ammattilaisia. Heino on myös suomentanut useita teoksia erityisesti italiasta, ja Wallin on kirjoittanut kuunnelmia ja muita radioteoksia. Matkakirjeitä on sisarteos rakastetulle Puutarhakirjeitä-kirjalle, ja myös tämä uusi kirja on kuvitettu kirjailijoiden omin valokuvin.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006522
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
Maat ja matkat
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 40.8 Matkakuvaukset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: matkat, matkustaminen, kirjailijat, kirjeenvaihto

Katso myös näitä tuotteita