Lahkon lapset

Lahko 3

Lindstein, Mariette
Piinaavan sarjan kolmas osa huipentaa Sofia Baumanin ja ViaTerra-lahkon kamppailun.

Kun armoton syysmyrsky pyyhkäisee Ruotsin yli, se vie mennessään myös viisitoista rauhallista vuotta. Myrskyn siivellä Sofian vihollinen, ViaTerra-lahkon johtaja Franz Oswald, nousee maailmanmaineeseen. Hiljaiselon vuosinaan Oswald on kasvattanut kaksospojistaan Thorista ja Vicistä lahkon uskolliset soturit. Mutta hyväksyvätkö pian täysi-ikäiset pojat kaiken, mitä heille opetetaan? Voiko vapaa tahto versoa myös äärimmäisen aivopesun uhrissa?
Sofia ja Franz Oswald kohtaavat vielä kerran mielipuolisessa kissa ja hiiri -leikissä, jonka tuhoisaan imuun tempautuvat myös Sofian tytär ja Oswaldin kaksospojat. Ja vain yksi voi voittaa.

Lahko-sarja perustuu Mariette Lindsteinin omaan, uskomattomaan pakoon skientologialiikkeen päämajasta Los Angelesissa. Sarjan avaus Ehdoton valta on palkittu Ruotsissa parhaana esikoisdekkarina, ja trilogiasta on tekeillä televisiosarja.

Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Alkuteos: Sektens barn
Tuotetunnus: 9789523006553
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Thorel, Christine (Kääntäjä)
Sarja: Lahko 3
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 490
Tuoteryhmät: KAUNOKIRJAT
Jännitys ja rikos
Kovakantiset
Uutuudet
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: kaunokirja, jännitys, trilleri, lahko, uskonto, skientologia, Ruotsi, psykopaatti, karismaattinen johtaja, ViaTerra, kaksonen, dekkari, Sofia Bauman, myrsky
Genre: jännitys
E-kirja, 2020
EPUB
18,90 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
19,90 €


Katso myös näitä tuotteita